Valborg!

Jaha då var det tydligen valborgsmässoafton idag....  det hade jag typ helt glömt bort.. har knappt hunnit titta i almanackan den här veckan. Det var mammsen som ringde och påminde mig om att hon slutade tidigt och var påväg hem.. jaha kul för henne lixsom... :P
Men men.. ett par timmar till.. sen får även jag helg!
Ikväll händer det inget speciellt alls.. vi har inte ens tänkt åka och titta på nån eld faktistk.. eller gör man ens sånt länge ? noll koll.
Imorgon däremot ska jag ut till mormor och mysa lite under dagen.. har inte varit ute hos henne på evigheter så det blir myys! Så skönt att komma ut dit för man kan verkligen inte göra annat än o koppla av.. (mormor bor i världens metropol....mitt ute i skogen..  och tro mig, det finns absolut ingenting därute!).. Men det passar bra, för på kvällen sen har lidan och bengan sitt lilla 50-1 år kalas på karlsson så då blir de feeeest! Svinfint att jessica bestämde sig för att komma hem nu också! Kan inte bli annat en än bra helg.
Söndag = PACKA!!

Bild från gårdagen..
Vi trotsade minsann vädret att satt ute sen iallfall.. stämning.. men kallt!





Dirty Talk

Nu sticker jag upp till fannsan, vi ska skaka rumpan på suuuumba! sjukt tagg.
Efter det ska vi upp till Anna och Byan för lite grillning. mys!! Hoppas solen tittar fram. Bra torsdag.

Dagens låt.



sorry för den sjukt lama musikvideon, men hittade faktistk ingen annan! låten är iaf niice!


torsdag! nästan helg..

Veckan lider mot sitt slut.
Hoppade HV firandet igår.. kändes sådär att gå dit och trängas med allt folk och alla paraplyer.
Dessutom kände mig rätt trött efter träningen. 
Blev lite god mat och mys hemma istället. Davvan var iväg och tittade på fotboll så jag fick lite kvalite med mig själv!
Idag måste jag få färdigt enhel del jobb, eller så gott som iaf. Har ju imorgon på mig också!
Semestern är nära nu.

Kunde inte låta bli.. Reafynd från gina, 49:-



 


HV eller inte ?

Tänkte gå och träna nu om en stund... sen är det ju tydligen lite hv-firande borta vid atollen.. så man kanske borde pallra sig dit ? Missade detta arrangemang förra gången dom vann så jag känner mig nästan lite tvungen.. dock talar ju vädret emot ! aa vi får se.. nån annan som ska dit ? :)


onsdag.

Mitten på veckan är nådd.. och nedräkningen till helgen + (San Fransisco, LA och Las Vegas...) är påbörjad... på allvar!! :D
Annars är det väl en helt vanlig onsdag.. ska visserligen äta lunch med clarisen och det är ju alltid lite extra mys, vi ska även boka bil via resbyrån idag.
Kan för övrigt berätta att jag var och gjorde mitt hår hos lene igår.. lite trött på att va blondie blondie, så jag valde att lägga lite mindre slingor så att min egna hårfärg kan träda fram lite mer, och det blev nog ganska bra! Ingen som har kommenterar nåt än, så det syns förmodligen inte så mkt, men jag känner mig iaf nöjd! 

Nu blir det frulle.. vi hörs sen! morronkraaaaam! :)


tisdag.

Godmorgon vänner.
Hur är det idag ??
Förstår inte riktigt varför men jag har sovit urkasst inatt. Vaknat typ varannan timme och drömt massa wierdoo!!
Lyckades iaf ändå pallra mig upp hyfsat tidigt, och var till och med först på jobbet! sådär lagom pigg visserligen men ändå!! duktigt.



 


träningsdags..

hopp då var den här dagen snart slut! Den har verkligen gått rekordfort.. måste va mina skrivbordshögar förtjänst! hinner knappt titta på klockan!
Nu blir det en timmas fördriv på stan, sen dans/aerobic! taggen är på topp!!


heeei!

då vare måndag! sorry alla för kass uppdatering (ännu en helg ja vet!)... men sitter man vid datorn så mkt som jag gör i jobbet, så undviker man helst datorn helt på helgerna när jag är ledig.
Så hur har helgen varit??
Ingen kan väl iaf ha missat att HV tagit SM-guld tjohooooo! :)
Var ett jäklans hålligång i lördags... tyvärr slutade väl kvällen inte riktigt som vi hade tänkt...! Vi fick iaf biljetter till guldfesten (även om vi inte utnyttjade dom...) ha ha, no comments!
Igår hade vi lite fixardag hemma, kom äntligen till skott och köpte en tv-bänk. Blev en svart blank sak som vi tittat på länge, på mio. Riktigt snygg!
På eftermiddagen var jag ute i bankeryd och tittade på lillan som hade fotbollsmatch! BSK mot Råslätt.. behöver jag säga vem som vann!! ;) Så duktiga var dom små liven!

Hepp dags för måndagsmöte! Har enhel del jobb framför mig den här veckan... På tisdag drar vi!!

lite bilder från lördagen...






mysväder !

Japp regnet fullkomligen öser ner.. känns sådär bra med tanke på att jag ska på dansuppvisning om ett par timmar (utomhus!!). Ja vi får verkligen hoppas det ger med sig. Om inte annat för lillans skull.
Har även tvingat ner davvan till stan för att titta.. tänkte jag skulle försöka få med han på fika efteråt (fika är inte hans favoritsysselsättning...) men jag hävdar att det borde va lite kul eftersom han gör det med mig. Aight ? :)
Ikväll blir det standars fredagsmys hemma, och imorgon USA-planering, hockey och förhoppningsvis guldfest! :)
Är det nån annan som ska göra skojsigt?

Veckans fredagspresent till mig själv! :)

freeedag igen.

ja veckorna går sannerligen fort!
sitter och läser på aftonbladet om gårdagens match.. vilken rysare! när andra perioden började och djurgården ledde med 3-0 övervägde vi nästan att stänga tv,n. Det kändes jäkligt hopplöst. Vi fixade kaffe, poppade popcorn och pratade om annat, och så helt plötsligt står det bara 3-2.. vilken vändning! och det blev det såklart ruggigt spännande igen (vilka hoceky supporters vi är va.. ha ha)
Nu taggar vi för lördagens match, för visst fasen vinner dom nu! :)

Hoppas ni får en härlig fredag, jag tittar in lite senare!

kramis!



här har vi Pollymannen, matchens hjälte!


sumba med fannis!

nu har jag och fannsan varit och svettats lite, eller inte så heller, på sense... vi har provat sumba! fy sataaaaan va kul det var! Det måste ni prova! Riktigt kul, och riktigt bra träning.
Nu ska vi bara kasta i oss lite käk, sen blir det hockey hemma hos linnea! heeeeja hv!!



bra att jag tittar in kameran, haha, aja det får duga.. got to go puss


HOT!

Den här snyggingen stötte jag på i MQs skyltfönster...
 Joel Kinnarman.. vilken man!
Jag säger bara, hot hot hot






Sunny day!

Underbart underbart underbart!
Är det inte lite konstigt ändå.. igår snöade det... och det var inga små snöflinogr precis, utan typ stora snöbollar (okej.. kanske aningen överdrivet.. men nästan altså!) och idag är det världens vårväder med klarblå himmel och strålande sol! Typisk aprillvädret, och kanske det som är charmen med vårt långa land.
Härligt med torsdag.. kan inte riktigt förstå att veckan redan börjar lida mot sitt slut.. måste va att jag var i sthlm i måndags osv..
Idag händer det en massa skoj! Men det återkommer jag med senare..
Dags för frulle!



Idag kände jag för att va lite slappis, och snodde en tröja ur davvans garderob thi :)


what a f*ck!

SNÖÖÖÖÖ !?!??!?!?!?!?


onsdag.

heeeej vänner.
hur är läget? sorry för kass uppdatering, men det har varit full rulle på jobbet idag.
Har insett att jag har ett och annat projekt som måste bli klart innan jag åker..
Precis inkommen från lite lunch.. idag bjöds det på thaisoppa och gott bröd uppe hos mammi..  (hon jobbar på dolmstolsverket uppe på barnarpsgatan!) så det är perfekt att gå till henne nångång då och då.
Annars har det inte hänt jättemkt sen sthlm. Jag gick och la mig typ vid 8 igår, och sov som en liten gris tills klockan ringde vid halv 7 imorse.. och då var jag typ fortfarande trött! hur det nu är möjligt...
Nu känner jag mig dock desstu piggare, och är taggad till 100 för ett hårt träningspass i eftermiddag och sen hockey ikväll!

kramis!



mitt härliga och mkt välstädade skrivbord



tröttis!

Nu känns det i kroppen att jag bara sovit ett par timmar inatt.
Huvet hänger inte med, ögonen svider, och kroppen känns allmänt tung.
1 timma, sen får jag äntligen heada hem till sängen... aaaaaaaaaaaaaaw gossi!


seeg tisdag.

Nu är jag hemma igen.. har varit 2 låååånga men bra dagar i sthlm. Tack jessi för massa mys, saknar dig redan!!
Efter ett långt besök på ambassaden igår, tog vi en långpromis på kunsholmen i det fina vårvädret.. besökte jessicas skola och traskade sen ner mot stan för en efterlängtad lunch.
På kvällen mötte vi upp Emelie, Emelie, Josefine och Mikaela för hockey i globen.. och som ni alla säkert redan vet, så vann HV och det var det en ruggigt spännande match. Iaf mot slutet!!
Tyvärr slutade matchen ganska sent och jag var på tok för trött för att köra, så det blev en seeeg och trött färd hem imorse. Var på jobbet 8.30.. inte illa! men hyfsat trött!!

kram på er!!

















in sthlmo...

japp nu är jag uppe i sthlm, sitter hos min lilla jessi och dricker te, och myser i soffan.
Vi har varit ute och ätit typ världens godaste mat på Vapiano, så nu är vi sådär lagom mätta och goa.
Känns inte alls som söndag idag.. måste va att jag inte ska till jobbet imorgon.
Men vi ska upp tidigt iaf.. klockan 9 sitter jag där.. och sen blir det mys på stan, och hockey!! heja hv !



kan va godaste pizzan jag ätit



min skruttis!!





sent men inte trött.

klockan är snart halv 1 och jag är typ fortfarande inte trött.
Tror det är diskussionerna med mamma och clara som håller mig vaken.
Vi har typ pratat om allt märkligt som hänt med vår jord den senaste tiden... och då pratar jag bara under dom senaste åren. Allt från översvämningarna i New Orleans, till tsunamin i Thailand, Jordbävningarna i Haiti och nu vulkanutbrotten på island. När man tänker efter så är det massvis med naturkatastrofer som inträffat, under inte alls särskillt lång tid.
Usch ja, vad är påväg att hända med vår lilla planet ?
Men nu får jag inte spekulera med i det, då finns risken att jag aldrig kommer somna.
Fick med mig en ny bok från mammsen som jag ska lägga mig och läsa nu... "Tjuvarnas marknas" med Jan Guillou.. nån som läst den kanske? :)


nattiskram!


lördagmys med mammsen och co..

Precis hemkommen till trånghalla. Jag, mammsen, lillan och sis har varit ute i habo och fikat på lustfyllt. Så himlans mysigt därute!! Dit måste ni verkligen åka om ni inte varit där!






fredag och en rätt bra sådan.

Solen lyser.. jag är äntligen frisk.. och saker och ting börjar nog ordna upp sig trots alls.
Orkar inte gå in på vad detta handlar om, men dom jag har sagt det till tror att det är ett skämt. fakitstk. Det är lixsom som att det är meningen att jag måste straffas lite innan varje gång jag ska göra något jag sett fram emot!
Ja ja.. som sagt tror jag jag har det mesta under kontroll, så nu är det bara att hålla tummarna att han däruppe (?) är på min sida.
Så va händer i helgen ? är det nån som ska göra nåt kul ? :)
Jag ser mest fram emot en myskväll i soffan.. har inte sett min älskling på hela veckan (har verkligen varit tokstressad!) så det blir lite extra mys!
Imorgon ska vi fira mammsen som fyllde år förra helgen.. jag och syrran har planerat en liten utflykt som vi tänkte överaska henne med. Det uppskattar hon nog! Sen på kvällen tänder vi grillen. Årets första !
På söndag far jag till sthlm för att lösa det här lilla mysteriumet som jag råkat ut för!!
Stort tack till micke som är världens snällaste och alltid ställer upp för mig!!

Hoppas ni mår bra och får en härlig fredag!!
kramiiiiiis


otur otur otur?

aaa det är fan helt sanslöst! jag finner inga ord.
det är faktiskt inte rättvis !
jävla kämp.


Beautiful morning!

Här har vi mitt lilla hood, nånstans däruppe kan man nog skymta vårt hus! :)


och så var man igång igen..

första träningspasset på två veckor.. pust! det var faktsitk tyngre än jag trodde!
Kände mig hur taggad som helst ända tills jag kom dit och insåg att jag faktikst tappat, kondisen kändes urkass och alla vikter kändes aptunga..
Ja ja nu är jag förhoppningsvis igång igen så nu kör vi, all in! Imon ska jag följa med linnso på suuuumba! kan bli kul o skaka lite rumpa! :)

ha en fin kväll! kramis


onsdagmorgon.

Jag är tillbaks på jobbet...
Känner mig pigg och så gott som frisk! ÄNTLIGEN.
Tror aldrig jag har kommit ur sängen så fort, som jag gjorde imorse.. kände mig helt galet pigg, och taggad för en ny dag! Solen lyser och det är sådär härligt vårigt ute! wieeeee

Me today









Nya jeans från göteborget!


Victoria Secret

Lycka att jag får köpa bikini från Victoria Secret iår ....
3 veckor exakt tills vi åker idag!!!

Detta är bara några av finingarna som finns iår!!

   

 
 


tisdag.

godmorgon,
hoppas allt är väl med er..
jag håller mig hemma även idag.. fortfarande inte riktigt pigg och inatt har jag typ hostat upp mina inälvor, så sömnen har varit helt fucked up!
Vet inte vad jag ska ha för mig idag.. men jag antar att det blir nåt i stil med.. dricka te, mysa runt i mjukis och bara ta det allmänt lungt.
Har tendens att bli så galet rastlös av att bara gå hemma, och jaaa det börjar ju redan kännas av. Imon får det bli jobb altså.. oavsett tillstånd!

Hörs sen! kram


gomorrrron

Idag är jag hemma från jobbet.. känner att jag verkligen verkligen vill bli av med den här förkylningen nu.. längtar efter att börja träna!! 2 hela veckor har det gått!
hur mår ni idag??
Glömde ju uppdatera om mitt lilla mästervärk i köket igår... pajen var verkligen helt fabolous! fick till och med högsta betyg av gubben! (och då är han ingen grönsaksfantast!) de ni!

Här kommer receptet!

Pestopaj med bakade grönsaker:
1 sats pajdeg:

3 dl vetemjöl

125 gram smör (man kan säkert ta mindre om man vill göra den nyttigare!)

2 msk vatten

Knåda och tryck ut i en form! (ca 24 cm i diameter..) Nagga med gaffel och låt stå i kylen ca 20 min..
 
Fyllning:
2 paprikor (en gul och en röd)
2 rödlökar (eftersom jag nu inte äter lök så tog jag istället en aubergine, det funkade jättebra!)
1 squash
1 msk olivolja
1 tsk salt
3 ägg
2 dl mjölk
1 dl pesto (helst hemmagjord men sån på burk går också bra!)

Gör såhär:
Sätt ugnen på 250 grader, Kärna ur och skär paprikorna i stora bitar.
Skär squashen i skivor och aubergine/löken i bitar. Lägg på plåt och ringla över olja och salt.
Låt stå i mitten av ugnen ca 15-20 min.
Vipsa ihop ägg, mjölk och pesto. Sänk ugnen till 200 grader och förgrädda pajformen i 10 min.
Lägg sen i grönsakerna och äggsmeten och grädda i ca 30-40 min.

(eftersom jag mer eller mindre är ostoman så la jag på bitar av mozzarellaost de sista 10 minuterna!) det var supergott!

Servera med en bit marinerad kött alt kycklingfilé, och en kall sås! (behöver ni tips så kan jag världens enklaste och godaste)

Enda nackdelen med den här pajen var att den tog ganska lång tid att göra.. men mkt sköter sig självt så är man bara hemma så funkar det ju!  

Good luck! :D




 


söndagmys!

precis inkommen från låååång promenad med claris! vi var uppe på a6 och kikade lite, och vände.
Nu håller jag på att laga till lite söndagsmiddag.. hittade ett spännande recept på en pesto-grönbsakspaj som just nu står inne i ugnen. Till den blir det honungssmarinerade kycklingfiléer och en kall sweet chili-lime sås.. haha oj va mästerlig jag låter i köket!!
Vi får väl se om det smakar.. isåfall slänger jag in receptet senare!


 kramis


lördagskväll.

hemma från götet!
Blev endel inhandlat.. trots mitt shoppingförbud hehe visar imorgon!!

här är lite bilder från gårdagen..














lite småkul..

ha ha, hittade gamla foton från när jag och syrran fulade oss på http://www.instyle.com/instyle/makeover/ .... lite småkul.. kanske att man skulle ta och bli brunett en dag ? :)

  

nå, va tycker ni ? :)


frisk? eh nej..

Skönt med fredag.
Kändes verkligen som att min förkylning var på bättringsväg när jag vaknade imorse... iaf ända tills jag öppnade munnen.. amen ärligt ha ha, vart fan tog min röst vägen ?
Hade jag låtit som en rökarkärring så hade det vatt en sak, men jag får altså typ inte fram ett ljud.. små pip men thats alles. Och jag som till götet med tjejerna idag. KUL. TJejfest utan röst.. va tror vi om det (?).... sådär va ?
Som att sitta som en stum med en drös kacklande höns.. 
Ja va gör man...



...och såhär ser sjuklingen ut idag!
 


lång dag...

ja den här dagen har sannerligen känts lång..
efter jobbet mötte jag upp clara för lite fix och trix på resebyrån.. (dock hade vi båda glömt passen och kunde i princip inte åstadkomma nånting). Blev en vända på  systemet istället.. jag passade även på att hämta ut min kamera. Den är fortfarande inte lagad men jag har kommit fram till att den får användas i det skick den är.. tills den inte längre fungerar.. korten blir ju lixsom fortfarande hyfsat bra! Så nu mina vänner ska det bli bättring med bilder igen! :)
Efter det tog jag svängen förbi pappi, för lite fika med honom, katarina och bebben.
Kom hem strax innan halv 9 och insåg att jag måste packa inför götet imorgon, samt fixa med lite annat krafs.. typ bankpapper från igår osv...
Strax innan 9 ringer syrran på dörren.. hon var lite sällskapssjuk och skulle lämna lite grejer hon köpt åt mig på ullared. Snäll hon är.. Alltid myys när hon kommer.. dock var jag nog inge vidare roligt sällskap idag! (sry för det sis!)

Ikväll har jag insett något som jag är oerhört dålig på... och det är att umgås med mig själv!! det händer typ aldrig längre.. tycker typ att det är jobbigt, eller inte jobbigt kanske men typ tråkigt! är så fruktansvärt rastlös som människa och måste alltid ha någon omking mig.. jag gillar det! samtidigt får man inte glömma bort sig själv.. tror det är nyttigt att vara ensam ibland! det får bli dagens löfte.. mer ensamtid!!

nu ska jag nana, blir en låååång dag även imorgon.. då drar vi till götet!!

nattkram!


aningen gladare..

Nu verkar mitt dåliga morgonhumör äntligen ha lagt sig.. hade lite pepptalk med mamma innan lunchen och det hjälpte fakstiskt.. fasen va klok hon är ibland min lilla mammi!
Har precis varit och käkat med mina kollegor uppe på Bonarelli (ny italiensk restaurang uppe på Rosenlund, gamla Holmgrens).. Den kan jag varmt rekommendera!
För mer info kolla in deras hemsida..


http://bonarelli.se/


skitmorgon..

är precis vad det har varit!!!
För det första har jag sovit lite halvtaskigt inatt.. någon kom hem sent... och fick sen helt plötsligt för sig att spela mitt i natten.. så jag har blivit väckt mer än en gång! Hur som helst.. jag vaknar.. känner mig allmänt risig.. halsen är svullen, öronen tjuter och kroppen allmänt värker.. vart kommer alla dessa virus ifrån??
Sätter mig på cykeln och börjar trampa mig ner för backen (observera att trampar man sig ner för backen så är det nåt som är ganska fel…) Japp, mycket riktigt har cykeln fått punktering.. eller så har luften typ totalt gått ur ena däcket.. det är lixsom så gott som platt!!
Jag leder cykeln till jobbet (i hopp om att kunna laga den påvägen hem sen!)
Sådär lagom andfådd kommer jag fram.. står utanför dörren.. ska öppna (klockan är då ca 07.20).. och inser att nyckelkortet inte ligger där det brukar.. det ligger ju alltid på samma ställe ?? (jag måste ha vimsat och lagt det i nån jacka!).. så jag är helt enkelt utelåst! KUL! 5 min innan 8 (då dörren öppnar sig självt) dyker min chef upp! Jaha... säg bye byeeeeeee till att gå hem tidigt idag… (!)
Som grädde på  moset så ringer kameragubben och säger att kamerahelvetet typ inte går att laga… eller det går "KANSKE" säger han.. men det kommer förmodligen kosta lika mkt som själva kameran! Ååååååååååå


Är det okej om jag går hem och lägger mig eller???


köpgaleeen ?

I vanlig ordning var jag borta på stan under lunchen.. och hur mkt jag än har lovat mig själv att inte handla nåt (nu innan USA) så gjorde jag såklart det ändå! okej denna gång hade jag iof ett gammalt tillgodokvitto att lösa ut, men ändå..
Är det inte konstigt att man aldrig kan låta bli?? eller att JAG sldrig kan låta bli... Hur svårt kan det va.. Sarah, gå inte på stan när du inte får handla! Det finns ju typ inte ens nåt kul att köpa i denna stad, utbudet = 0 och ändå lyckas jag köpa nåt varje gång!
Måste hitta ett nytt lunchfördriv!! tips någon... ?? :)

Vad jag köpte får ni se imorgon.. för då får jag förhoppningsvis tillbaks min kamera!


hittade dem här gamla bilden på mig och fannsan.. blir man sugen på sommarn eller !

onsdagmorgon.

För trött för att skriva nåt.. ni får nöja er med en låt tills jag har vaknat till! :)

(lite mysmusik denna gråa onsdagsmorgon!)


tisdag eftermiddag.

Då var man tillbaks på jobbet igen.. timmarna rullar på och det känns precis som en vanlig tisdag!
Härligt väder har vi .. var ute på promis på lunchen och njöt lite av den friska vårluften. Visst blir man lycklig!
Annars händer det nog inget speciellt idag.. har funderingar på en vända till gymet.. det hade verkligen behövt efter den här helgen.. samtidigt vet jag inte om min förkylning tillåter det.. hm..  kanske ett lätt pass? 



fick inget påskägg iår.. :( har man blivit för gammal för det nu också altså ? jahopp..
aa jag fick iaf ljuvliga tulpaner av mammsen! :) tack mammi



 


måndagkväll.

hopp det var den här långhelgen....! förutom att jag har varit bakis alldels för många timmar så har den varit bra!! :D
Har varit lite dålig uppdatering ja vet.. men kameran är på lagning (glömde kanske att berätta att den gick i golvet förra utgången.. verkligen bra jobbat sarah!! en hel månad hann jag ha den...yeey) och mobilsladden ligger kvar på jobbet.. men nu ska jag bättra mig, promiiiiise :) 
Hoppas ni har haft en skön helg!

Nu ska jag fortsätta kika på face-off som går på nian.. missa inte!!

Kramis!


baaaaaakis

japp det kan man lungt säga!
efter jobbet igår gick jag och tränade... blev ett ganska hårt pass.. kom hem.. kände mig sådär lagom duktig.. äntligen ledig! Slängde på myskläder... tog bilen ner till fannis... lagade lite god mat.. tog en drink... satt och tjötade.. drack kaffe.. kände vilan.. och så vips helt plötsligt fick vi för oss att vi skulle gå ut! (eller vändpunkten kom väl egentligen när frida ringde och sa att dom helt plöstligt blivit taggade för utgång!).. och jag menar varför inte.. spontanutgångar brukar bli dom bästa!! Och kul hade vi! riktigt kul till och med!
Idag mår jag dock som jag förtjänar.. eller ne ännu värre!!! Kan man inte få ha lite kul utan att behöva må skit lixsom??
Aa jag lyckades iaf pallra mig ner till stan vid halv 11 tiden för lite reunion fika med klassen, på waynes, och där har jag suttit tills... ja typ nu.
Nu ska jag lägga mig i sängen och typ döö för fy sjutton va dåligt jag mår! bläää för alkohol!

Glad påsk fresten! :D





torsdag eftermiddag.

Stort tack till emelie som hjälpt mig att fixa en ny header idag.. visst blev den fin! :)
kika in hennes blogg http://www.improveme.se/sehlstedt/




kramis!


April!

1a april! Nu är det verkligen vår på riktigt! (även om det inte märks idag!) fy sjutton vilket trist väder.. tur att det inte är en vanlig torsdag!
Förutom jobb så tänkte jag kämpa mig till gymmet idag... ska försöka va där runt 4 nångång så man slipper hysterin som alltid är där vid 5! Det här med att vänta mer än vad man tränar är inte min grej.. så kul är det inte att gymma (!)
Hur iaf... skönt att träna av sig lite nu innan påskhelgen.. ser fram emot all påskmat och allt påskgodis jag ska stoppa i mig :D hehe

Ska ni göra nåt kul över påsken?

Kramis!


Fick min trenchcoat igår.. (bara sådär 1,5 månad sent!)... men visst den hade väl ändå inte kunnat användas så det spelar ju faktistk ingen roll! här är den iaf!


RSS 2.0