back in j-town

heeej vänner!
Nu är jag hemma igen. har varit 2 fantastiska och minst sagt galna veckor i staterna.
Vet inte om jag nämnde rutten, så jag drar den lite snabbt igen.
Vi flög altså till san fransisco, där var vi i 4 dagar (åå världens mysigaste stad med världens bästa klimat, im in löööv). Var ute på alcatraz, såg golden gatebron, university of san fransisco, golden gate park osv osv.. även mkt uteserveringar och shopping!
Därifrån hyrde vi bil och körde via kusten ner till santa barbara. Vi hade räknat med att denna sträcka skulle ta ca 8 timmar.. den tog 15!!! HA HA, då stannade vi iof till både i santa cruz och carmel men ändå :)
Det var iaf lätt värt varenda minut. Så otroligt vackert!!
Tillbringade 2 dagar i santa barbara, ett mysigt ställe men 2 dagar räckte.. fanns inte överdrivet mkt att göra där och det var inte tillräckligt varmt för att sola och bada! (Vi lyckades dock sysselsätta oss med beerpong med stadens studenter!)
Från santa barbara, tog vi ett tåg till LA, där vår buss till Las Vegas gick ifrån.
Las Vegas var som väntat sjukt cooolt. Vi bodde dessutom på världens stekigaste hotell med pooler och tivoli på taket! Japp, på taket.
Tillbringade en kväll på kasinot på hotellet, en kväll på en av stans bästa uteklubbar, och en heldag ute vid grand canyon. Så sjukt mäktigt!
Vid den här tidpunkten började det närma sig harrys sista dagar, så vi åkte tillbaks till LA.
Tillbringade en dag i Hollywood, och en dag i beverly hills där vi även passade på att hyra limo och cruisa runt bland alla stora stjärnors villor.
Elin åkte hem, vi drog vidare till santa monica för att tillbringa våra 3 sista dagar där. Här var tanken att vi skulle sola och bada och skaffa lite grundbränna inför sommarn, innan det blev dags att åka hem, men tyvärr var vädret inte på vår sida.
Men så är det ibland. Vi fick ägna oss åt shopping, och långa lunchet istället. Blev även en oplanerat utekväll som blev sjukt lyckad!! 

Hade jag fått ändra nånting nu i efterhand, så hade jag lagt flera dagar i las vegas, tyckte inte riktigt vi hann med allt på 3 dagar.. och sen hade jag förlängt resan minst en vecka (helst en månad! :D).. och åkt ner till san diego!
Men det kommer fler tillfällen.. jag planerar redan nästa resa! :D
Nu ska jag inte tjata mer! :)
Eller juste... 2 känidsar såg vi också! Timbaland... och han snygging trädgårdsmästarn i desperate! :D

Hoppas allt är väl med er...
Hade hoppats på att komma hem till lite försommar, men den verkar inte riktigt ha kommit till j-town än.

Som jag sa blev jag av med min kamera därborta, så har fått copa lite bilder från harry!


























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0