Brittan here we come!

Hej på er,
Helgen gick fort även denna gång! Hade lillan hemma I fredags... blev lite besök på Ica maxi, lite matlagning och annars bara svull & mys i soffan. Jag fick äran att sova mellan henne och davve, och sov mindre bra den natten. Vaknade som ett lik, lite efter 7... och då var lillan  självklart pigg och tyckte det var dags att gå upp.

Och vad gör man inte för sin lilla skrutt ?! Vi gav oss ut i det fina vädret med min cykel, hon där bak och jag på tramporna för att inhandla lite lyxig fruskost.

På kvällen var vi hos Andrea på födelsedagstillställning, och sen gick vi vidare till Karlsson´s där det dansades som aldrig förr.

Betty boo & jag hade världens skoskav... (gå aldrig ut i nyinköpta skor!!!!) och traskade sakta men säkert hem till bymarken strax innan 2.

Igår gjorde jag i stort sett ingenting! En typisk bakissöndag med andra ord.


Idag mina kära vänner, har jag, linnet, frida, fanny, marielle, betty boo, vicce, jessica & natta bokat biljetter till Britney Spears konsert den 13 juli. Wieeeeeeeeeeeeee!

Var och hämtade biljetterna nu på lunchen så dom ligger i säkert förvar här på kontoret.

900 kr fattigare, men snart en erfarenhet rikare!





Till dig som undrade över recepten jag la in förra veckan, här kommer en närmare beskrivning:

Tillagning kycklingpastan:

1. Koka pastan. Strimla kycklingen och bryn med lök och tomater.

2. Tillsätt buljong och grädde och låt koka ihop i 4-5 minuter.

3. Smaksätt med basilika, salt och peppar. Sila av pastan och vänd ner osten och kycklingsåsen.

Tillagning lax med pesto & pinjenötter:

1. Sätt ugnen på 180 grader. Rosta nötterna i en torr teflonpanna. Lägg laxfilén med skinnsidan nedåt i en ugnsform. Salta lätt.

2. Blanda ihop pesto och creme fraiche. Smaka av med salt och peppar och bred över fisken. Stek i ugnen i cirka 15 minuter för rosa kärna och 25 minuter för helt genomstekt. Strö över pinjenötterna.

3.Koka quinoan enligt anvisningar, och blanda sedan ner fetaost/soltorkade tomater.

LÄTT SOM EN PLÄTT! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0